Konferanse i regi av BiA 2022

En konferanse for alle i Akademikerforbundet som er opptatt av arbeid med barn og unge og profesjon

05.09.22 kl 11:30 - 06.09.22 kl 15:00
Påmeldingsfrist
23.06.22
Avmeldingsfrist
26.06.22
Thon Hotel Opera
Dronning Eufemias gate 4, OSLO
Ledige plasser
Antall ledige plasser:
Påmeldingsfristen for kurset er utløpt

Om arrangementet

Konferansen arrangeres av styret i faggruppa Barnevernspedagogene i Akademikerforbundet. Målgruppen er særlig barnevernspedagoger i Akademikerforbundet, men vi ønsker alle som jobber med barn og ungdom velkommen.

BARNEVERNSPEDAGOGEN BEVEGER. Vi er i bevegelse som profesjon og vi er med på å bevege samfunnet rundt oss. På konferansen skal vi samles og løfte oss videre sammen, ruste oss som organisasjon og for å realisere barnevernspedagogens samfunnsmandat sammen med de det gjelder og andre profesjoner..

I tillegg til et faglig og fagpolitisk program så vil vi på konferansen vil det bli foretatt valg av nytt styre. Da vil det være barnevernspedagogene på konferansen som har stemmerett.

Konferansen starter med lunsj kl. 11.30 mandag 5. september, og avsluttes innen kl. 15.00 tirsdag 6. september.

Reise og opphold dekkes av Akademikerforbundet. Reisen refunderes i etterkant ved innsending av reiseregning. Du bestiller overnatting i påmeldingslinken.

Programmet finner du her

Les siste nyhetsbrev fra Barnevernspedagogene i Akademikerforbundet her