tilbake

BiA-konferanse 2023

Tidspunkt
09.11.23 kl 13:00 - 10.11.23 kl 14:00
Påmeldingsfrist
03.10.23
Avmeldingsfrist
03.10.23
Sted
Quality Hotel 33
Østre Aker vei 33, OSLO
Ledige plasser
Antall ledige plasser:
22
Påmeldingsfristen for kurset er utløpt

Om arrangementet

Barnevernspedagogene og Akademikerforbundet for samtida og framtida

Arrangert av Barnevernspedagogene i Akademikerforbundet (BiA)
Målgruppen er barnevernspedagoger i Akademikerforbundet. Andre som jobber med barn og ungdom og er medlemmer av Akademikerforbundet er også velkomne. Den eneste delen av programmet som er forbeholdt Barnevernspedagogene er årsmøtet, som avholdes torsdag ettermiddag mellom kl. 17-18.00.

Reise og opphold dekkes av Akademikerforbundet. Reisen refunderes i etterkant ved innsending av reiseregning. Det gis ikke diett. Du bestiller overnatting i påmeldingslinken.
Konferansen starter kl. 13.00 torsdag 9. november, og avsluttes med lunsj kl. 13.00 fredag 10. november.

Program
Vi står i en tid der barns rettigheter kontinuerlig styrkes, og det stilles stadig økte krav til oss som profesjonsutøvere innenfor alle tjenester og instanser for barn, ungdommer og deres familier. Det ønsker vi velkommen.

I denne fagkonferansen vil vi sette fokus på hvordan vi kan sørge for at barnevernspedagogenes og andre profesjoners kompetansebidrag brukes på gode måter, og jobbe med hvordan vi kan ruste oss og støtte hverandre i møte med nye krav og ny kunnskap for barns beste.

I tillegg til et faglig og fagpolitisk program vil det på konferansen bli foretatt valg av nytt styre. Da vil det være barnevernspedagogene på konferansen som har stemmerett.